Ognisko jest, składniki przygotowane, neolityczni kucharze obecni. Czas na ich pierwszy popis kulinarny – zupę z soczewicy. Pod czujnym okiem specjalisty, adepci survivalu i bushcraftu poznawali zwyczaje, przygotowania i menu neolitycznych górników podczas warsztatów "Kuchania Neolitu", które nawiązują do tegorocznych Europejskich Dni Dziedzictwa, które odbywają się pod hasłem „Smaki Dziedzictwa”.
13.09.2021 16:08
Kliknij aby odtworzyć
Drogi użytkowniku!
Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.
[ZOBACZ WIDEO]
Podziel się
Oceń
Napisz komentarz
Komentarze
Aktualnie nie ma żadnych komentarzy. Bądź pierwszy, dodaj swój komentarz.
Drogi użytkowniku!
Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.
Drogi użytkowniku!
Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.
Napisz komentarz
Komentarze