Wysoka temperatura w upalne dni oraz światło słoneczne to najwięksi wrogowie żywności, te czynniki sprzyjają m.in. rozwojowi chorobotwórczych bakterii. Co i jak jeść latem i na co powinniśmy zwrócić szczególną ostrożność?
red.K.Kamińska, zdj.A.Karek
20.07.2015 13:34
(aktualizacja 24.09.2023 21:29)
Wysoka temperatura w upalne dni oraz światło słoneczne to najwięksi wrogowie żywności, te czynniki sprzyjają m.in. rozwojowi chorobotwórczych bakterii. Co i jak jeść latem i na co powinniśmy zwrócić szczególną ostrożność?
Podziel się
Oceń
Napisz komentarz
Komentarze
Aktualnie nie ma żadnych komentarzy. Bądź pierwszy, dodaj swój komentarz.
Drogi użytkowniku!
Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.
Drogi użytkowniku!
Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.
Napisz komentarz
Komentarze