Pączkowe szaleństwo - o historii i produkcji pączków

  • 11.02.2021, 14:55
  • Błażej Macias
loadingŁaduję odtwarzacz...

Podziel się:

Oceń:

Tłusty czwartek to prawdziwe święto wszystkich fanów pączków, a tych można spotkać setki jak nie tysiące na sklepowych półkach - od zwykłych posypanych pudrem lub oblanych lukrem, po prawdziwe bomby kaloryczne z marmoladą, skąpane w czekoladowej polewie i posypką. Jak wygląda produkcja tych tradycyjnych, jedzonych od pokoleń wyrobów cukierniczych? Czy tradycyjne pączki nadal są w cenie i skąd pochodzą?  Sprawdzaliśmy w piekarni „Małgorzatka”. [ZOBACZ WIDEO]

Błażej Macias

Zdjęcia (20)


Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Effect Studio Company z siedzibą w Ostrowcu Świętokrzyskim, os. Słoneczne 14 jest administratorem Twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Pozostałe